iCagenda - Calendar

Bent u therapeut en op zoek naar meer informatie over EMDR en hoe u zich deze therapeutische methode eigen kunt maken?

dreamstimefree 252056

Bent u geïnteresseerd om te weten waar onze vereniging voor staat en wat de link is met EMDR-Europe?

Heeft u interesse voor de agenda met congressen en andere activiteiten ?

Wil u graag weten wat de voordelen zijn om lid te worden van onze vereniging ?

Voor antwoord op al deze vragen bent u hier op het juiste adres !

Op deze website geven we aan waar u een opleiding kunt volgen. In België is er één, door EMDR-Europe erkende, trainer: Ludwig Cornil.  U kunt bij hem terecht voor het volgen van de basisopleiding die bestaat uit twee delen. Links in de agenda staat aangegeven wanneer deze basisopleiding doorgaat.

Iemand die de volledige basisopleiding en het vereiste aantal uur supervisie heeft gevolgd wordt een EMDR-practitioner genoemd. Verder op deze site leggen we u uit wat het parcours om een practitioner te worden precies inhoudt. Enkel mensen die dit parcours helemaal doorlopen, worden door ons, en door EMDR-Europe, erkend en kunnen zichzelf bekwame en kwalitatief hoogstaande EMDR therapeuten noemen. De verkregen titel heet "EMDR Europe practitioner". Om die kwaliteit te blijven garanderen zorgen we dat een erkend practitioner zich continu blijft bijscholen.

Lid worden van onze vereniging garandeert niet enkel kwaliteit naar cliënten toe, maar houdt tevens een aantal voordelen voor u als therapeut in.